O FIRMIEO FIRMIE
USŁUGIUSŁUGI
SYSTEMY VENLOSYSTEMY VENLO
SYSTEMY CIENIUJĄCESYSTEMY CIENIUJĄCE
PŁYTA WARSTWOWAPŁYTA WARSTWOWA
CENTRA OGRODNICZECENTRA OGRODNICZE
NADZÓR NAD PRACAMINADZÓR NAD PRACAMI
SERWISSERWIS
WYNAJEMWYNAJEM
GALERIAGALERIA
NASZE OBIEKTYNASZE OBIEKTY
CERTYFIKATYCERTYFIKATY
KONTAKTKONTAKT
PolishNederlandsEnglishFrenchDeutschEspaniolKoreanSlovenianRussianPodjetje Gędek je družinska firma, ki je začela svojo delavnost leta 1979.

Na začetku smo se ukvarjali z izdelovanjem in montažo konstrukcij dvoran, paviljonov, skladišč in tudi z oblaganjem objektov s slojevito ploščo.

Med večje projekte v tem obdobju spada sodelovanje v postavljanju zgradbe „IKEA” v Poznanu, tovarne „MALMA”, mreže Jadralnih Klubov, trgovskih centrov v Varšavi, Szczecinu in Lęborku.

 

Leta 1995 smo razširili obseg svojih storitev na montažo Rastlinjaških Sistemov.

Veliko delovnih izkušenj nam je pomagalo pri razvoju modernih rastlinjaških tehnologij od samega njihovega začetka na Poljskem področju, to pa  je medtem postalo glavna prednost našega podjetja.

 

Vsako leto zgradimo od 250.000 m2 do 300.000 m2 rastlinjaških površin po celotnem svetu. Izven Evrope smo postavljali objekte v Južni Koreji, Izraelu in v Avstraliji.

 

Neprestano investiranje v profesionalno opremo, kot tudi zboljševanje kvalifikacij naše delovne skupine zagotavlja, da jamčimo visoko kakovost izvedenih del in, navsezadnje – zaupanje Naših Klientov.

Danes se lahko ponašamo s širokim naborom izkušenj na področju gradnje rastlinjakov tipa Venlo, s profesionalno delavno skupino 60 oseb, modernimi in strokovnimi stroji, kot tudi z izvedbo projektov s skupno površino preko 100 000 m2.

Na razpolago imamo potencial, ki nam dovoljuje izdelavo celo najtežjih naložb in zadolžitev.

 

Naši partnerji so največji evropski proizvajalci in distributerji rastlinjaških sistemov: Dalsem Tuinbouwprojecten B.V., Ammerlaan Construction, Olsthoorn B.V., Marchegay S.A. - RICHEL Group, KUBO Tuinbouwprojecten B.V. in P.L.J. Bom Greenhouses B.V..

 

Primaren cilj našega podjetja je zadovoljstvo Klienta

in prilagoditev njegovim potrebam.


 
      budowa szklarni building greenhouse